datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

    Gereedschapstrolleys snel en eenvoudig bestellen

    De gereedschapstrolleys zijn handig bij het klussen op een andere locatie en voor in de werkplaats. De gereedschapskarren beschikken veelal over meerdere opbergvakken en/of opbergruimtes. Daarnaast zorgen de soepellopende wielen ervoor dat u met gemak door uw werkplaats heen rijdt. De gereedschapstrolleys zijn uitstekend geschikt voor het opbergen van uw gereedschap, spuitbussen en dergelijke.

    De keuze is eindeloos. Of u nu gaat voor een trolley met gereedschapskist of zonder gereedschapskist. De trolleys zijn allemaal erg gebruiksvriendelijk. Er is genoeg ruimte voor het opbergen van uw eigen gereedschap, maar zijn ook uitermate geschikt voor het vervoeren van zware onderdelen. Zo klust u voortaan met plezier aan uw auto of motor!

    Gekozen filters:

    1. Verwijder deze filter Kleur: Blauw

    1 artikel(en)

    per pagina

    Foto-tabel  Lijst 

    1 artikel(en)

    per pagina

    Foto-tabel  Lijst 

    De gereedschapstrolleys van Gereedschapswagens.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.3, gebaseerd op meer dan 200 klantbeoordelingen.

    Motor werkplaats

    Bezoek onze winkel

    Eerst zien, dan geloven? Kom naar onze winkel in Haulerwijk (Friesland). De specialisten helpen u graag bij het vinden van het juiste gereedschap.

    Turfsteker 49, Haulerwijk

    Ma t/m vrij van 08:00 - 21:00 uur
    Zaterdag van 09:00 - 17:00 uur

    loader