datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

  Complete gereedschapswagen gevuld met gereedschap.

  De gevulde gereedschapswagens van Gereedschapswagens.nl zitten boordevol gereedschap en zijn eindeloos uit te breiden met meerdere gereedschaps sets. De gereedschapswagens hebben 3 gevulde lades met verschillend gereedschap zoals een doppenset, ratelset, ring steeksleutelset, schroevendraaierset, etc. De gereedschapswagens bieden tal van mogelijkheden om uw eigen lades naar eigen wens in te delen met gereedschap sets van KTG. Deze worden geleverd in handige kunststof opbergbakken. Deze kunststof opbergbakken zijn speciaal op maat gemaakt voor de gereedschapswagens van Datona. Er passen daarom ook drie gereedschaps sets in één lade.

  Meer: Top 10 Gereedschapswagens | Aanbiedingen| Advies over gereedschapswagens

  22 artikel(en)

  per pagina

  Foto-tabel  Lijst 

  22 artikel(en)

  per pagina

  Foto-tabel  Lijst 

  Naast gereedschap sets van KTG zijn de wagens ook te vullen met prachtig gereedschap van Smoos van uitstekende kwaliteit. Het gereedschap van Smoos wordt geleverd in mooie overzichtelijke schuimen foam modules. Wanneer u graag een andere module in uw gereedschapswagen wilt is dat geen enkel probleem. Onder gereedschapmodules vindt nog vele andere prachtige modules om uw gereedschapswagen helemaal naar uw eigen wens in te richten.  

  Alle laden van de gereedschapswagen zijn dubbel kogelgelagerd, dit zorgt ervoor de laden zwaar en intensief gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn alle wagens voorzien met cilindersloten om al het mooie gereedschap veilig achter slot en grendel te bewaren. De gevulde wagens van Gereedschapswagens.nl zijn ideaal voor de hobbyist en klussers.

  Heeft u nog vragen of bepaalde gereedschappen of zou u graag advies willen bij het uitzoeken van de juiste modules en gereedschapsets? Vraag het dan één van onze specialisten. Zij staan 6 dagen in de week voor uw klaar en zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00. Op zaterdag zijn wij te bereiken van 09:00 tot 19:00. Het verzenden van de gevulde gereedschapswagens doen wij helemaal gratis en als u voor 19:00 uw bestelling plaatst, heeft u uw nieuwe aankoop de volgende dag al in huis!

  De gereedschapswagens gevuld van Gereedschapswagens.nl worden gemiddeld beoordeeld met een 9.6, gebaseerd op meer dan 200 klantbeoordelingen.

  Motor werkplaats

  Bezoek onze winkel

  Eerst zien, dan geloven? Kom naar onze winkel in Haulerwijk (Friesland). De specialisten helpen u graag bij het vinden van het juiste gereedschap.

  Turfsteker 49, Haulerwijk

  Ma t/m vrij van 08:00 - 21:00 uur
  Zaterdag van 09:00 - 17:00 uur

  loader